ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, January 24, 2011

K h u r a f a t ~



Hi~ sebuk tengok orang asek cakap pasal Khurafat Khurafat Khurafat, aku pon nak Khurafat jugak wehh~ hehe. So, pagi tadi masa tengah dok sebuk sebuk online, tibe tibe rumet (si Zati) ajak kua dengan si budak berdua Apend & Ajish. Aku pulak tengah dok bosan bosan tu pon layan kan jelaa, dah lama jugak tak tengok wayang kan. Tup tup, dorang pon tak tengok lagi cite nih, so kami berempat pon straight je ke City Square sebab nak tengok wayang punya pasal. malas nak tengok wayang kat JJ sebab dorang cakap wayang kat situ tak best + mahal. So, other choices samada CS or KSL City tapi KSL kan baru lagi, maybee Khurafat takda *KOT ? hihi, kami pon sampai sampai jea CS terus je ke kaunter tiket dan order 4 tiket Khurafat. da beli tiket ape lagi round round CS tu sementara nak tunggu 3.15 nak tengok wayang uh. sempat jugaklaa snap snap gambar. hihi~ 

So, apa yang aku nak komen tentang cite ni, NOT BAD laaa, tapi dok dengar orang cakap Khurafat best la, seram giler weh, takut doe~ aku macam eksaited kot nak tengok kan, tapi bila da tengok, bagi aku cite ni OKAY laa~ takda laa seram mana pon, tapi cite die tak macam cite hantu yang lain la, ada peningkatan dari segi jalan cerita dia. Interesting (:



hihi, ni gambar candid okay -.- tah masa bila tah si budak Apend ni snap tah
naseb baik comel. hihi~

haa, ni tah poster cite ape tah. tapi coming soon laa (:

poster cite Khurafat~ bersama Cik Zati yee (:

lepas dah abes tengok wayang dan jalan jalan sume, budak berdua ni ajak pegi wat photoshoot pulak. tapi ni bukan photoshoot yang dorang salu buat tu, tapi saje saje je, kira cam photoshoot membe membe jela. aku pon bukannya pandai posing pon~ huu (: so, si Apend tanya aku, Tanjung Langsat tu kat mana sebab aku pernah pegi, aku pon bawak la mereka mereka ni berjalan ke Tanjung Langsat tu. jauh jugak nak pegi sana sebab kena masuk dalam~ hihi. dah sampai terus stat photoshoot la konon~ hahhaha. korang tengok jela gambar ni. tapi sory la kalau kualiti gambar tak best sebab aku amek ni kat FB si Apend ni je. die kedekut nak bagi aku gambar ori. hehe.

berangan konon konon nak jadik model~ *perasan jela kau ni zety -.-

terkenangkan si dia yang jauh tak balik balik lagi. huwaaaaaaaaa~

Zety dan Zati (:

Tanjung Langsat (:

Okay, itu saja buat kali ini.

P/S : Tunggu entri tutorial mekap aku pada next entri (:



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):