ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, January 5, 2011

Kaji Selidik mengenai Identiti Korporat Aura Beauty Centre



Huhu, dah lama rasanya tak update belog ni haa, biasalaa, busy dengan final project okay ? so untuk entri kali ni aku cuma nak korang tolong luangkan sikit je masa korang tu untuk jawab survey aku ni. Untuk final project ni, aku diarahkan untuk memilih satu syarikat atau kedai atau apa apa jea, dan kena redesign semula identiti korporat syarikat tersebut (:
Korang mesti macam pening pening lalat je bila aku cakap pasal identiti korporat kan ? mesti ade yang taktau dan ade jugak yang tahu, identiti korporat tu adalah logo atau identiti syarikat sesebuah syarikat tu. bagi aku identiti korporat ni penting kot sebab nak bagi orang senang kenal dan ingat. So, untuk project ni, aku pilih Aura Beauty Centre & Enterprise yang merupakan sebuah pusat kecantikan dan spa. aku jugak diarahkan untuk membuat survey tentang logo yang aku buat, so ape kata korang tolong buat survey ni dan komen sikit tentang logo yang aku buat ni ? hehehe, harap harap korang tolong la aku ni yeee~


ni link die, jum CLICK ramai ramai (:
SURVEY TENTANG AURA BEAUTY (:




ni pulak logo yang aku da reka semula, btw, syarikat ni takda logo so aku design logo untuk syarikat ni la (:


ape komen korang ? huhu
Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):