ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, January 17, 2011

Lately suke tengok cite 18** HEHEHEHEHE~


huwaarghh~ makan orang ! hahaha

Haa, ape korang pikir ha untuk tajuk entri aku kali ni ? hehe, jangan nak pikir bukan bukan okay ? 18** yang aku maksudkan kat tajuk entri ni adalah 18SG (cite ngeri)~ hee, taktau kenapa, sekarang mood cam best jea nak tengok muvii muvi yang ngeri ngeri ni~ adoii -,- ape nak jadi zety oii ? sume nye sejak aku ketagih tengok cite SAW. ha, ade sape sape yang penah tengok or sukeee tengok cite ni ? hihikk~ aku cukup suke oww~ bukan suke ape, cuma aku minat jalan cerita dia yang bersambung sambung tu~ yang paling latest aku dah tengok SAW 7. tapi aku tengok cite ni dari awal lagi la dari SAW 1 lagi. kalau ade sape sape yang nak tengok, baik tengok dari mula baru boleh paham cite ni (:

Cerita ni bagi aku menarik sebab kita takkan sangka jalan cerita die macam tu, dan aku sangat sangat tertunggu SAW 8, huhu, ke SAW 8 ni dah kua tapi aku taktau ? kalau sapa sapa tau bile SAW 8 kua, bagitau la ek ? mengidam ni~ hahahaha. mesti korang macam pelik je kan sebab gegurl macam aku ni boleh plak suke cite ngeri ngeri ni ? hehe, kalau korang nak tau, bila pegi panggung wayang jea, genre muvii yang mule mule aku cari adalah genre SERAM, lepastu baru cari yang THRILLER punya. kalau due due tu takda, baru la aku usha usha muvii cintan cintun ke, komedi ke dll. tapi priority tu mesti cite seram dgn cite thriller (:

nampak tak pisau gunting sume tu ? huuu~

ni pulak die punya maskot dalam cite tuu~~ uuuu


haa, takut tak ? takut tak ? hikhik~ ^^

dah aku minat nak buat macam mane~ huhuu, kadang kadang aku tengok cite cite ni sume sorang sorang je sebab kawan kawan aku sume tanak teman -.- ade yang geli lah, takut lah, nanti xlalu makan la, ade jela alasan. huhu, baru baru ni lak kawan aku ade bagi satu cite, tajuk die HUMAN CENTIPEDE~ (betul ke tak aku eja tu ? ) huuu, aku tengok thriller die tak macam UWEKK~ nak termuntah beb, so, aku suggestkan sape sape yang suke tengok cite cite cenggini, try la cari cite HUMAN CENTIPEDE ni~ euuu -.-

okaylahh, nak sambung tengok muvii lagi (:

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):