ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, January 14, 2011

Nanges lagi ):


Kenape ? kenape ? kenape mesti mata ni nak menangis ? aku ni sensitif ke orangnya ? ): taktahu la kenapa dalam seminggu ni mudah sangat aku menitis kan airmata~ tadi pon jumpa cik bf menangis jugak. tapi tu bersebab. kami gaduh kejap. sebab bergaduh ? benda yang kecik je tapi bila dah ade orang lain yang jadi penyebab memang aku tak suka. AKU BENCI ! dah kenapa kau nak sebuk ni ? aku tak paham laa.

dah kenapa susah sangat nak dapat kawan yang baik haa ? tah r, kat sini memang susah aku nak jumpa kawan kawan PEREMPUAN yang betul betul boleh buat kawan, share everything~ apa yang aku boleh simpulkan kat sini, kawan lelaki even dorang tak boleh tolong kita, dorang akan try jugak tolong. bukan aku nak cakap kawan pompuan ni langsung tak boleh harap, cuma dalam 100 % tu aku bagi 30 % jela yang okay. tadi aku memang sangat sangat terasa dengan sume benda. tak kisahla dari sapa pun.

apa yang nak ingatkan kat diri aku sendiri, AKU KENA LEBIH JAGA HATI & PERASAAN AKU SENDIRI dari orang lain. kalau aku tak jaga hati aku, sapa nak jaga ? sebab aku dah penat sangat sangat jaga hati perasaan orang lain tapi orang buat aku macam sampah ! 

"WOMAN EASY TO FORGIVE BUT HARD TO FORGET"

so, apa yang kau buat kat aku, aku akan ingat sampai bila bila. YE, memang aku jahat. sebab aku dah letih jadi baik dan dipijak pijak kepala. lepas ni aku taknak fikir pasal perasaan sapa sapa lagi. FULLSTOP. jangan tanya kenapa dan apa yang membuat aku jadi macam ni sebab sumenya berpunca dari kau~

aku boleh senyum dan buat macam biasa tapi hati dan perasaan aku dah takkan sama macam dulu lagi.

Dan aku akan berpegang pada prinsip ni, "I myself am the only friend I have.

Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Anis Adila Aris said...

menangis tu bagus, boleh tenangkan hati :)

cikzety said...

huu, yup ! agree (:

~..SiKecilMirmO..~ said...

kadang kadang menangis tuh akn buat kita lebih tenang...:)

zila4ever said...

x moo nangis laa.:)done follow..follow me too yaarr

Cik Zety said...

kadang2 :) @~..SiKecilMirmO..~

Cik Zety said...

huhu, tenkiuuu sudi folow :) @zila4ever