ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, January 22, 2011

Request dari Mexidi ~



Haa, masa aku jalan jalan kat belog sendiri *apekah -,- aku ternampak permintaan si Mexidi ni kat ruang chat aku tu. dia nak tau macam mana nak buat cursor dengan text bergerak (dulu aku buat tapi sekarang da tuka hihi). So, aku ni pulak tak pandai nak buat tutorial ni tapi aku bagi link jela dari mana aku dapat tutorial ni okay (:

Aku mula follow belog ni stat 2 3 hari lepas dan aku tengok belog dia best & banyak tutorial, kalau nak try jum click ramai ramai kat sini Moy's Sam Blogspot (: 

*Selamat Mencuba (:


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):