ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, January 30, 2011

Si Comel yang ke 100 (:


Pagi pagi buta saja saja je update belog, tibe tibe ternampak dan tertancap kat widget followers tuu~ wee



Hati rasa senang ewahh~ happy sebab belog ni da pon mempunyai 100 orang followers. (orang lain da beribu riban tak kecah pon halahh -.-) tak kesahlaa samada korang yang jadik followers ni yang betul betul follow belog comot ni atau pun tak. hihi. BANYAK TERIMA KASIH OKAY (: (nak senyum sampai telinga lahh~ ngee). 

THANKS TO TYRA FOR BECOMING MY 100th FOLLOWERS 

tapi kan tapi kan, aku tak boleh nak jejak dan follow si tyra ni balek. huwaaaa~ kalau kamu baca ni tyra, bagi link kamu kat saya eh ? dekat shoutbox tu pon takde backlink~ macam mana saya nak memfollow kamu balik~ hihi. ape apepun, thanks everyone and keep following my entri okay ? tata and nite~ (eh, tapi kan da pagi ni ? ape ape jelaa -.-)



Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Mr Laici said...

follower yg ke 101.. ><

tra nabila said...

proud to be ur 100 follower
hehe

ni ha
http://tranabila.blogspot.com/

sorry sbb xde backlink tu
hehe

tyra tora said...

aku ke weh? ahahha

Cik Zety said...

tyratora : hihi~ mukan kau la yunk~

tyra : huhuu~ thankyouu (:

mr.laici : yeah~ hehe