ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, February 7, 2011

Makan makan di SANTAI (:


Haa, da lame rasenya tak hapdet belog comot ni~ huwaaaa. tapi takpe, harini kan boleh update (: hihi. okay, peristiwa nya dah lama berlaku cuma baru hari ni nak update dan cerita sama kamu. cerita bermula apabila aku dah balik rumahh haritu sempena cuti CNY, aku ajak mama dan abah berjalan shopping sakan *soping la sangat~ then, abah taknak pegi jauh jauh last last kami ke Tesco Rawang aje -.- but its okay la dari terperap duduk rumah je kan (: siap siap then lepas zohor terus gerak. Tesco Rawang dekat je dengan rumah aku so then dalam 40 minit cmtu da sampai da. Sampai sampai je terus mata jadi liar duk usha usha barang barang yang boleh dibodek kat mama nanti. hehe. ingat nak beli shawl dan BB Cream tapi shawl tak menarik hati dan takde BB Cream yang berkenan (: So aku just jalan jalan dengan mama cari barang rumah. 

Lepas da cari punya cari, perut pon dah mula berkeroncong. ingat nak makan kat foodcourt je but tibe tibe mama ajak pegi satu restaurant ni, SANTAI namanya. hihi. macam best je, so we all terus masuk duduk. Perangai macam budak budak :D

aku dan si kecil Nuyin (:

ha, ni pulak adik aku si Jiji dengan muka blur beliau~ haha

cantik kan lampu lampu kat kedai ni (:

hihi. ni namanya Kuew Tiaw Kaw Penang mama punya~

 tak habes habes buat muka poyo -.-

 pemandangan luar~

ni nasi Padprik apetahh, dan ni abah punya (:

hihi~ yang sedap ni pulak, aku punya okay~ sila TERLIUR cepat (:
ni bihun tomyam campur.

 ni si Jiji punya. nasi goreng ayam special (:

 ini mama kesayangan. huu, ma, i love you okay !

 ini air mangga yang sangat BEST ! ni aku punya okay~

cuba tengok tu bukan main sedap lagi mama makan sampai tak pandang kiri kanan da. hehe

haa, gambar kabur sikit~ ni la restoran Santai (:

Restoran ni terletak kat dalam Tesco so orang tak expect la dalam Tesco ade kedai makan sedap macam ni. harga not bad dan mama cakap lain kali boleh datang lagi. YAY~hihi


*Ramai orang tegur muka aku da tembam -.- pfftt~

Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Nurain Hasan said...

kite duduk rawang jgak! tp xpenah g tesco rwg
;(

Cik Zety said...

hihi~ jum jum nanti kite jalan jalan kat sane k ? (:

a p e n d said...

er...bile nk blanje lg?

Cik Zety said...

err, tunggu kakcik kawen makan free an~