ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, February 13, 2011

Misi malam ini (: *Episode II*

Kalau sesiapa yang ada baca pasal entri Misi Malam ini yang sebelum ni mesti korang tahu tentang rancangan aku nak meng'surprise'kan encik bf tersayang kan ? kan ? korang nak tahu apa yang terjadi ? berjaya atau tak ? jeng jeng jeng ~

Dalam kul 9 macam tu si Kday sampai la ke rumah aku. dalam pada masa yang sama, aku stil lagi msj encik bf konon takde apa apa yang berlaku. aku cakap kat die yang aku nak keluar dengan kawan aku, nak pegi McD *tipu sunat*. then, lepas si Kday sampai jea, aku terus kua dan masuk dalam kete. soalan pertama yang terpacul kat mulut aku ni, aku tanya die, 'Melat ada mesej ko tak ?' dan kday pon jawab tak. pastu kday cakap, kawan die ada kat belakang. aku pon pandang sekali imbas jela. dalam ati cam pelik lak, napa lah si kday ni bawak kawan dia, pastu muka cam kenal je . . . . . -.-

Tak lama tu dalam 2 saat camtu la, aku dapat msj. nak tau dari sapa ? dari encik bf die tanya, 'Katne?'. terus aku pandang belakang. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ beliau rupanya kawan yang kday maksudkan tu. kenapa la aku boleh tak perasan. rasa merah terus muka aku weh! TAK TIPU. aku cam malu giler laa, ingat nak surprise kan die, last last aku yang terkena kan. bagus lahh~ tak guna punya kday, harapkan pagar pagar makan padi! hukk, punyalah beriya aku plan dengan die last last die bawak encik bf surprise kan aku. citt! -.- geram dan bengang jugaklah sikit tapi yang penting happy sebab dapat jumpa encik bf tersayang. hihi~

Beliau punya gelak tak macam ape lak kan. gelakkan aku yang nak menipu tapi tak jadi~ haihh. SABAR jelah. dah abes adegan tu, terus kitorang berjalan jalan di malam hari kat JB. pusing satu BBU then lepak Danga tengok live band~ tu jela aktiviti malam minggu aku. huhu

Okay, jumpa lagi kat next entri k ? TATA & nitee (: *even dah kul 3.33 pagi -.-*

*thanks sayang sebab buat surprise kat saya (:

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):