ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, February 12, 2011

Misi malam ini (:



Haih, malam ni adalah malam yang sangat sunyi bagi aku. sebab ape ? sebab aku keseorangan la kat umah sewa ni ha. ada sapa sapa nak ajak dating tak ? any blogger ? HAHA, bajet macam berani je kan -.-

Tibe tibe aku terpikir satu rancangan untuk men'surprise'kan encik bf. hihi~ beliau kan dah balik Kulai pagi tadi so malam ni memang aku takkan keluar lah kan. tapi, tadi si Kday kawan encik bf ajak kami keluar (aku dgn encik bf la). dan aku terus memplan dengan beliau. apa plan aku tu ? aku suruh beliau amek / kutip dulu aku kat uma sewa ni then pegi amek encik bf pulak kat uma die kat Kulai tu. nanti konon konon buat buatlah duduk rumah tak pegi mana mana sambil main msj dengan die lepastu tibe tibe suruh die keluar rumah. hehe~

Agak agak die keluar tak ? huhu~ itu kita tak tahu, yang penting harap harap rancangan ni berjaya. aku pon dah siap siap ni cuma tunggu si Kday ni tak sampai sampai dari tadi. jangan aku yang di'surprise'kan sudaaa. tak kuasa makk -.-

gtg guys. wait for the next entry yee (:

*hee, kak ailyl jenguk belog comot ni. yeay yeay~

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):