ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, February 9, 2011

Model ? (:


hihi~ untuk kali ke 3 aku ditawarkan jadi model untuk final projek budak fesyen. alaa, lagipun same je batch dengan aku, kira kawan kawan la, aku pon tolong jela. aritu dah amek ukuran da, then tadi baru buat fitting baju nak tengok okay ke tak atau ade ape ape yang perlu diubah. BAJU AKU CANTEK. hihi~ suke suke mak~ ^^

Untuk tema kali ni dorang kena buat baju yang bertemakan UNIK. so, baju aku ni inspirasi dari zebra. kaler itam putih ala ala zebra uhh, bersama my designer Cik Yana ye. aku suke design die, nampak vogue gituu~

okay, nak update tu je malam ni (:


*semakin hari semakin malas pfftt -.-

Like dan komen lah kalau suka :)