ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, February 12, 2011

Senyum tak boleh nampak gigi (:


hiyahh~ hai peoples. morningg (: today i would like to talk about this one unique contest. citt~ nak speaking lak haihh -.- okay okay, actualy, aku nak cite yang aku telah ditag oleh Puan Fatima Ahmad Sopri untuk menjoin satu kontest ni~ so guys, lets cekidaut (:

Untuk melengkapkan misi ni, aku kena godek godek gambar aku yang lama lama, ade atau tak gambar aku senyum tak nampak gigi dan aku nak jugak tau aku ni jenis yang bergambar kalau senyum nampak gigi ke tak ? hihi~ dan gambar yang aku pertaruhkan untuk misi senyum tak nampak gigi ni adalah ~~ jeng jeng jeng . . . 


mempersembahkan (:


yay~im done doing this job. YES! aku memang suka senyum dan dari pemerhatian aku, aku ni suke senyum tak kire la nampak gigi ke tak walaupun gigi tak cantek pon. huwaaa~
Okay okay lepas da selesai aku kena tag some peoples to do this too (:

Mereka adalah : 



If anything offends, just click this Contest Senyum Tak Nampak Gigi~ by Muazatul Adawiyah. *sedap nama beliau (:

*Teringat bila petang petang selalu lepak minum kat Cahaya Timur, kedai tu suka pasang lagu 'Senyum' padahal mud tengah gado dengan encik bf tu, terus tersenyum hihi (:

Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Nurain Hasan said...

insyaallah akan buat :) tq tag ;p

a p e n d said...

sbb gg dier tk comel..~hahahahaha~

Cik Zety said...

apend ; ye apend ye -.-

a p e n d said...

mekaceh~<3