ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, February 12, 2011

Who is Ailyl Rozanna ?



Ye ye, tiba tiba kali ni nak cerita pasal sorang blogger ni, mesti korang sume kenal dengan blogger ni kan ? tipulahh kalau tak kenal, kalau korang takda belog tu boleh dipertimbangkan lah kan. hihi~ okay, secara jujur aku cakap, aku tak follow belog beliau. WOW~ jujur sangat plak kan. hii, *jangan marah naa kak Ailyl (: TAPI~ ade tapi okay, aku tak pernah miss usha entri beliau. sampai aku letak dalam bloglist aku walaupun aku tak follow. hehe, sebab ape ? sebab entri beliau best (: beliau suka cerita pasal make-up, pasal kecantikan semua. i loikeee u~ dan beliau juga comel orang nya. bak kate Kak Ain, orang korewa ehh? hihi~ 


haihh, adore dengan rambut beliau -.-


Bagi aku, beliau sangat pandai dalam berfesyen dan simple je. sukeee tengok beliau mekap, muka ala ala innocent gituuu, beliau rapat dengan Kak Ain dan juga si Hafiz ThinkingOfYou (:
dan yang paling penting, beliau blogger Johor tapi tak pernah jumpa. err, lagipun, i pemalu~ awhh *mesti rasa nak sepak lelaju je an. hihi. kalau nak usha belog beliau, ni haa amek pat Ailyl Rozanna ~

okay lahh, nak update tu je (:

(sorry Kak Ailyl saya Ctrl C + Ctrl V gambar akak tak bagitau huu)

*bukan nak kipas okay, just suke tengok belog beliau dan tengok beliau~ hee (aku bukan les -.-)

Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Nurain Hasan said...

hahah miss korewa ;p

Cik Zety said...

hikhik~mara kak ailyl t (:

LINA JALIL said...

jgn ckp artis korea..nnti dia tendang punggung..hahaha..

Ailyl Rozanna said...

hahhahaa korewa !! cik zety dengan kakak ain kejam.. bluewwwekk ! ;-P

Cik Zety said...

kak lina : hehe, sebab tu panggil KOREWA~ ahhaa

kak ailyl : hahahha, nak korewa ke korea ? ha pilih pilih~

wannurfazrini said...

blog ailyl mmg best . xnah miss entri dia !

Cik Zety said...

wannurfazrini : yep yep (: