ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, March 8, 2011

HEARTBEAT ? kenapa semua orang sebuk cakap pasal Hearbeat ?


Hi peeps,

Okay kenapa lately ni, aku BW je ramai orang cakap pasal HB ni ? *bukan Happy Birthday ok -.- tapi Heartbeat. Okay, dari apa yang aku tawu la, heartbeat ni lebih kurang macam nuffy sikit cuma dia lebih mudah dan tak perlu traffik yang mencanak canak, once kita da join HB ni, kita akan terus dapat profit dia tapi tu pon kalau ada yang click lah. dan yang lagi best lagi, HB ni tak kacau kita punya status kat nuffy tau. So, korang yang nak try tu tunggu apa lagi ? Takkan nak tengok je. hihi~ just click kat sini kalau nak register --> HeartBeat :)


*Aku tau pasal HB ni pon dari beliau Yuyu Zulaikha :)

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):