ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, March 8, 2011

Walaupun dah basi, nak tulis jugak :)


Kelik kalau rabun~

Pada tanggal 2 March 2011 yang lalu, telah berlaku satu peristiwa yang istimewa dalam hidup aku. jeng jeng jeng~

hihi. . . . *gedik jap~

2 March tu hari Rabu kan ? hari tu adalah HARI ULANGTAHUN AKU DAN DIA. cewahh~ ^^ hihi. Im soo happy sebab tak sangka dah masuk 2 tahun perhubungan kami. Kalau orang dah kawen, dah 2 3 orang anak agaknya kan ? Kami sambut biasa biasa jea. Yang penting kami saling menghargai antara satu sama lain. I wish I will celebrate our anniversary until forever (:

Banyak juga cabaran dan dugaan sepanjang perhubungan kitorang ni tapi tu sume benda normal lah kan dalam hidup ? yang penting KESETIAAN dan sikap TOLAK ANSUR tu mesti ada. Im lucky sebab dia sangat sangat banyak bersabar dengan perangai aku. hehe. Sapa yang tak kuat sabar mesti tak tahan kan ? wekk~

*err, korang ingat ni aku punya ke ? NO NO NO~ amek kat cik google je~ wee


SAYANG, HAPPY 2nd ANNIVERSARY. I WANNA SAY OUT LOUD AGAIN & AGAIN
I LOVE YOU FROM THE BOTTOM OF MY HEART

*Semalam pergi mandi mandi kat Tanjung Balau tapi tanak update boleh ? hihi~



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):