ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, April 2, 2011

Takziah kepada my lovely friend, Amirah Zainal Abidin.

Hi guys.
Tak ada apa yang aku nak cakap kan harini cuma aku nak menyampaikan rasa takziah aku kepada mybestfriend yang selalu ada waktu susah dan senang aku. Mysweet lovely friend, yang sangat baik dengan aku. She is the only one. Amirah Zainal Abidin.


'She lost her father on Friday'


Innalillahiwainnalilahirajiun~ I cant say much sebab aku sendiri terkejut. Dapat tahu berita ni pun dari Facebook. Since aku lama tak contact dia sebab busy dengan final dan last contact pon sebab dia suruh buat logo muffin aritu. Hmm. I know. Just texting her & give her some courages je yang aku mampu. Sangat sedih sebab tak dapat balik & teman dia kat sana. Pagi tadi, abah dia selamat dikebumikan. But from her texts, I know deep inside her heart, she feels very very sad. Tapi Allah SWT lebih sayangkan abah dia.


"Myra, aku tahu dan paham apa yang kau rasa tapi kau kena kuat hadapi sume ni. Dugaan ni Allah takkan bagi kalau kau tak mampu hadapinya. Aku cuma akan sentiasa berada disisi kau bila kau perlukan someone. Aku sayangkan kau. Kita dah kawan lama. & I'll be by urside even anything happen okay ?"


Al-Fatihah.
Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):