ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, June 29, 2011

Hello guys :)


Hai, assalamualaikum :)

Tadi mama baru je pegi pasar malam, so aku tak makan lagi. huhu. Jap jap, ade orang tanya ke ? -.-'' Okay, aku merepek. Malam ni tak da benda sangat pon nak update, cuma nak cerita pasal petang tadi punya aktiviti. Hehe, aku dengan mengedik takde kerja punya pasal, adoii, apelagi pegi korek korek laci kat meja mama, then terjumpa dengan tiub inai yang kecik tu. Ala, yang bape RM sekotak kecik tu tah -.- xingat dah.

Lepas dah jumpa tu, mula lah gatal tangan nak lukis inai kat tangan. hehe, tapi bukan kat kuku. Kat permukaan tangan, ala yang macam pengantin selalu buat tuhh. Habes aku kerjakan tangan aku. Mula mula aku lukis dulu pakai pen, yela nanti senang la nak lukis balik semula guna inai tuh.

Ni kat bawah ni ha gambar tangan yang aku da conteng conteng tuhh :)

SEBELUM

Adik kecik saya Uyin punya

This is mine ! :)

SELEPAS

haha, warna dia tak berapa terang sebab pakai sekejap sangat dah nak cuci -.-''


Haa, macam gambar kat atas lah kan, abes tangan aku -.- tapi aku tengok lama lama cantik jugak. weee :)


Wait for my next entri. Nite peeps :)



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):