ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, June 23, 2011

Hi



Harini aku masak sayur untuk makan tengahari. Well, biasanya aku gilir-gilir masak dengan mama. Kadang kadang mama masak sayur, aku masak lauk, kadang kadang mama masak lauk, aku pulak masak sayur. hehe, tapi aku suka masak dengan mama :D


So, harini aku masak sayur "kacang botol masak sambal" :)





Hehe, nampak sedap tak ? rasa pon sedap okay ! Ni gambar ori bukan cilok kat Google okay.






Sampai berjumpa lagi :)
Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):