ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, June 24, 2011

Menu :)

Salam semuaa :)


Harini cuma nak update pasal menu tengahari ni. hehe. macam biasalah, saja nak gedik tunjuk gambar lauk yang aku masak. So untuk hari ini, aku masak semua lauk okay ?


Menu harini simple je :
- Ikan tenggiri masak asam (orang Johor panggil masak Pindang 'kot' ??)
- Sayur kobis goreng
- Ayam goreng bersalut telur 


Okay, untuk pengetahuan korang, aku xreti sangat siang ikan ni, sebab aku tak suka makan ikan pon -.- jadi mama yang siangkan. hehe ~ Ayam aku siang dengan sayur (sayur pon siang ke ?) HAHA.


Kat bawah ni adalah gambar lauk pauk untuk harini ~ (sorry kualiti gambar agak kurengg disituu)







Hehe, gambar yang last yang tak tahan tu :) Okay, ape apepun, nantikan entri yang seterusnya. Happy Friday ~






Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):