ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, June 27, 2011

My Cousin's Wedding :)




Selamat petang semua :) Harini cuma nak update tentang wedding cousin aku yang berlangsung 26 Jun 2011 yang lalu. Baru harini dapat update sebab busy dan penat sangat. huhu. Majlis ni berlangsung dekat Dewan Taman Medan dan semuanya berjalan lancar dari sesi akad nikah sampai la ke persandingan. Taknak cakap banyak, and biar gambar je yang ceritakan semuanya :) Enjoys ~

Ni masa kat Masjid Taman Medan


Pengantin berdebar menunggu saat saat diijabkabulkan :)


Okay, aku nampak gemuk dalam gambar ni -.-''


Tangkap gambar curik curik ~


Cincin dari Habib Jewels

Pengantin lelaki nampak nervous tuu ~


Beautiful bride :)


Pasangan merpati dua sejoli 

Huhu, akhirnya :)


Wang hantaran sebanyak RM ***** :)

Sesi menyarung cincin :)

Sarung jangan tak sarung :)

Time ni SUMPAH sedih :(


Bapak pengantin :)

Keluarga pengantin perempuan :)


Hambekk, sedara mara semuaaa adee :D termasuk aku !

Pelamin tapi time ni lampu tak pasang lagi ~


Pandangan dari pelamin. Nampak tak pintu gerbang tuu ?

My sweety cuzie :)


HAHA, nak jugak pose dengan bunga pengantin ni haa. Fresh rose okay :)


Saya dengan pengantin sape lagi cun ? bhaaa~


Baju sanding :)

HAHA, muka abah penat sudaaa~


Fiza, Azee, me and Acik Liza :D

Pengantin yang baru sampai di dewan~

Kek ni cantik dan sedap ~

Suap menyuap :) sweeet ~


Selamat Pengantin Baru cuzieee !



Mama kesayangan saya !

Si kecil comel saya  

HAHA. Diapit dua jejaka :)

Sista 

Beautyfull ladyyy :)

Opss ! HAHA

Cousinsss !


TAMAT







Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):