ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, June 25, 2011

Piknik di Sg. Kedondong :D

Hai, entri panas sebab baru lepas balik terus update. hehe. Okay, kalini nak update pasal aktiviti piknik bersama family tengahari tadi. Bajet konon nak gerak kul 1O pagi laa konon, last last, kul 11 lebih jugak gerak. Ni sume gara gara KFC lambat serve makanan. SIOT je -.-''


Sampai kat air terjun tu kitorang pon terus laa siapkan barang barang sume. Boys sume dah terjun dalam air da. hehe. Yang ada cume video saja, but then layankan aje okay ? :D


video


Ni masa mula mula nak cari port, tengok banyak sangat batu kat sini even ada orang mandi kan, nak letak tikar dekat mana pulak ~

Hehe, lepastu, aku pon join sekali mandi siap join pertandingan baling sasaran sampai kena. Ala, yang dirikan batu atas batu lepas tu baling sampai batu tu jatuh tu ? penah main tak ? hehehe, aku banyakk kali jugak la mengenai sasaran. YEAH ! Tapi yang banyak kali, abang laa -.-''


Lepastu da siap mandi sume, makan makan, kemas, tukar baju dan balik :D
Itu saja aktiviti aku dan family untuk hari ini. Esok pulak, sepupu aku nak kawen, so nantikan entri aku tentang wedding beliau :)


*Ada lagi satu vid tapi lembab giler upload, maybe kat next entri~*


Nite peeps :)
Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):