ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, June 23, 2011



Salam semua, Selasa lepas aku ke KL untuk jumpa dengan kawan lama, Si Ajish dengan Si Apend. So, aku ajak sekali Myra untuk join. hehe. Banyak giler benda yang jadi sepanjang nak pegi tu :) But at last, kitorang jumpa jugak walaupun both of them tunggu kitorang lameee gilerr. hehe, sorry !


Dah jumpa dorang terus je kitorang pegi photoshoot sebab memang tu main point kitorang pon :)


Then, lets pictures tell the story :)



























Thanks to everyone yang ada pada petang tu, sahabat baik, Myra, si fotografer, Ajish dan Apend. Thanks to both of u ! Happy sangat dapat jumpa sume :) Lainkali boleh jumpa dan tangkap gambar sama sama lagi ^^V

TATA.



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):