ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, July 22, 2011

Ada jugak orang macam ni eh ? Pity on him -.-''



Hi, taknak cakap banyak. Tadi masa tengah tergedik gedik kat FB tiba tiba ada orang post pasal forum luahan perasaan ni then sangat terkejut. Cube korang baca cerita kat bawah ni then let me know apa pendapat korang ?


Kelik pada gambar untuk tumbesaran


 Kelik pada gambar untuk tumbesaran

Macam ni punya orang pun ada ke ? Kalau kau sendiri dah cakap kau buruk, kau menyampah tengok diri sendiri kat cermin, kau nak expect orang suka tengok kau ke ape ? Lepastu nak salahkan tuhan ? OH MYGOD. Ayat last kau memang tak boleh belah. Siall lahh puii! -.-

Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Anonymous said...

hmm sian kat dia. dia xsedar kot yg dia ada bnda yg lebih dr org len. kalo dia bertahan n sabar, xsusah pn dia nak masuk syurga. tu sume ujian. bek kita doakan dia sedar sblm terlambat. :)

e.m.m.a said...

owg macam tu bkn setakat bangang . lahanat punya orang !! tataw dek untung . tuhan da bg rupe pon da ckop ar . da ckop smprna pon . lain la kalo tade sparoh bdn ke kan . eeee ! aku pon rasa nak bakar je owg nie ! bodoh ! sial sume ade kat die tuh ! kalo la aku jmpe mamat tu mmg aku balun ckop ckop la kan . huh !! berdosa besar taw !

Cik Zety said...

sbar ma sabar. ayat die mang kuaja. tahlaa, semoga dia diberi petunjuk oleh Allah SWT.