ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, July 2, 2011

Ai maluuu yuuu :)


Haha, apekah tajuk diatas ? Apa yang aku malu sangat tuhh ? wwee ~
Entah laa tetiba lak rasa malu, sebenarnya dah lama kot nak update pasal 'benda' ni tapi asik lupa aje, lupa ke ? ke buatbuat lupa ? -.-''

Okay, korang rasa amenda yang aku nak tunjuk ataupun gtaw ? hukhukk *ngada jap*

Ni haaa, pasal status kat pesbuk ni haritu. Status ni cakap sal benda lain tapi orang lain komen sal benda lain. Ngee~


Tengok tu siap ada mata yang menunjukkan sifat kemaluan ~

Haha, okay yang tanya tu adalah Maksu aku merangkap adik ipar kepada abah aku. Maksu ni sempoi sikit sebab beliau pun muda lagi. Anak pun baru sorangg ha.

Okay, ceritanya kat sini adalah, Maksu aku ni tanya sal ehemm ehem aku lah. Ehemm ehem tu apa ?? BOYPREN tau dak ? haa, boypren laa :) Adoii, aku kalau sedara mara duk tanya ni yang segan sikit. Huhu, yelah siap tanya lagi bila nak kenalkan. Huuuuuuu :3 maluuu ~

Pastu siap pesan lagi jangan bercinta lama-lama. Ye Maksu, zety ingat pesan Maksu tuu. Huu, kalau ada jodoh, tak kemana. Kami pun muda lagi Maksuu, baru 16 taun ~ Citt ! *Umur dah boleh daftar mengundi ade ati nak mengaku muda kan* ~ Huhuu. Siapa yang taknak kawen Maksu, tapi belum sampai seru lagi. hehee, doa doakanlahh dipercepatkan ye ? Cewahh ~ HAHA


*dah dah, muka still merah lagi ni segan okayy~*



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):