ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, July 1, 2011

Aku join Contest The Best Picture Of Me :)

Salam blogger tegar semuaaa !


Petang ni takda nak update ape pun just nak bagitau yang aku nak/baru join satu contest yang menarik ni. Nak tau contest ape ? Scroll bawah sikit     :)



Okay, ini adalah satu contest yang pertama dianjurkan oleh Engku Sofia ni. Hadiah dia memang best best, menggiurkan okay :) Hehe, sebab tu aku kena join lajulaju dan tag 3 orang lagi kawan untuk join contest ni. Antara syaratsyarat contest ni ada kat dalam belog beliau. So apelagi, kelik lajulaju. HEHE.


Gambar yang dipertaruhkan adalah jeng jeng jeng ~



Taraaaa ! Ni lah gambarnya. Gambar ni diambil sewaktu sesi tangkapgambar bersama mybestfren :) So, kawan tu suruh aku pose macam ni, haa aku pun pose la walaupun tau badan keras macam kayu tak reti pose -.-'' Grr, ape pun aku suka gambar ni sebab nampak lain dari gambar gambar aku yang sebelum ni *standard tangkap gambar mata pandang atas tangan kat bahu. wuhuhu* Pastu gambar ni nampak muka aku serius sikit daripada gambar biasa muka mesti mau senyummm :)

Okay, lagi, gambar ni diambil di Taman Tasek Perdana, Kuala Lumpur. Sangat luas taman ni dan cantik. Okayy itu je kot aku nak bebel. Nanti bosan pulak judges :)



Saya nak tag mereka mereka ini : 

dan yang last



Semogaaa berjayaaa semuaaa ! *harap harap ada can untuk menang, wee*


Like dan komen lah kalau suka :)

13 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

waa...nk joinnn...
cmne nk join nih xety
habaq mai skit.nk anta kt sape.huhu

Maya Lisa said...

cantikkkk !!! Good luck !

Hanim Nordin said...

hye. nice pose. mcm model.haha. nice to meet you :)

Cik Zety said...

thankiuuu peeps :)

the name is Nisha said...

cik zety kiteee, gudluck tauu :)

Cik Zety said...

@the name is Nisha insyaallah kalau ada rezeki :D thankyou & gudluck too :D

Ain SSB said...

Lawaa! Goodluck hun! ;)

Cik Zety said...

@Ain SSBthankyouu darl :D

cik^syera said...

wahh,,cantiknya.kat mn ni eh?
suka header ulah! swetttt!
good luck :)

Cik Zety said...

@cik^syerathankyouu sweetie :)

kaseh suchi said...

sangatlah cun

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/sayaakui-join-contest-best-picture-of.html

Cik Zety said...

weee, tenkiuu~@kaseh suchi

aMira~ said...

tahniah jugak berjaya jadi top 20, pretayy :)