ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, July 19, 2011

Angka bertuah :)



Its all about him . . him . . him ~ *lagu Auburn*


Hahaha, biasalah tengah bercinta semua manis belaka kan ? hee, takpelah, sementara masih boleh merasa manis tu apa salahnya. Cuma jangan habis manis sepah dibuang pulak :)


Macam aku, biasalah. 'Dia' sorang jela yang aku duk mesej, duk kol, duk 3G.
Kalau sampai kat tang orang lain, 
'Aku takda kedit la weh' 
'Aku busy la ni'
Lumrah la tu, tapi ade pulak jenis orang suka mesej ramai-ramai
kalau boleh dalam sehari tu, 2-3 orang dia nak mesej~

Nur Hafiz, Nur Hafiz, Nur Hafiz, Nur Hafiz ~

Tengoklah sampai dah beribu mesej tak padam padam. 
Patutlah lembab semacam je -.-''

Kol pun semua dari dia jela :)

Tengoklaa tu Angka Bertuah ~ hehehe
1990 sempena tahun kelahiran kami berdua ^^ *mood gatal jap*



weee~ suka suka :)


Huhu, tapi sekarang masing masing dah makin dewasa, dah ada komitmen masingmasing. Dia pun dah bekerja, so dah takboleh nak main mesej macam selalu dan aku pun kena lah faham situasi dia walaupun kadangkadang gedik taknak paham. huu, konon konon dah kurang perhatian laa padahal orang tu tengah cari rezeki nak bagi nafkah kat aku. wakkakaka~


Nantikan entri 30 Days Challange aku yang baru nak stat tu ye ~






Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

syrupmasin said...

untunglah jadi pengapit :D

Cik Zety said...

haaa, sini pulak komennya :)