ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, July 14, 2011

BIOKOS for those who care bout their skins :)



Salam,
Apa khabar semua ? Entri kali ni cuma nak perkenalkan produk yang dijual oleh aku yang bagus untuk kulit korang. Kalau tak percaya kena cubalah. Ni bukan sebarang produk tau, kalau siapa yang pernah guna produk Martha Tilaar tahulah macam mana produk ini :)


Plus, tak mahal pun kalau korang join jadi members dan dapat banyak keuntungan lagi adalah. Sangat banyak produk yang sesuai untuk mereka yang berumur 20-an, 30-an sampai la 40-an. Korang tanak cuba ke ? 


Scrub Gel (BIOKOS Martha Tilaar)
*Only RM17.90 (Members : ONLY RM14.90) 

Formulated with Bio-Hazel Extract, Collagen and Elastin, Pro Vitamin B5, Hydroviton, Jojoba Oil, and Chamomile Extract.


Hydro Gel Moisturizer (BIOKOS Martha Tilaar)
*Only RM17.90 (Members : ONLY RM14.90) 

Formulated :
- Balance or normalize oil secretion
- Control facial shine
- Tighten and unclog pores
- Seal in moisture
- Restore skin elasticity
- Refine skin texture

Untuk tahu keberkesanan produk ni, cuba dulu baru tahu. Tak salahkan untuk kelihatan cantik dimata yang tersayang dan yang lebih penting untuk keyakinan diri :) Walaupun korang atau aku bukan model, tapi kecantikan adalah hak milik setiap insan *errr ? hehe ~


Untuk apa-apa maklumat lanjut sila hubungi saya di no berikut : 019 2025388 

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

the name is Nisha said...

penah pakai scrub gel(tapi jenama lainlah), sangat best ! :D

Cik Zety said...

@the name is Nisha betol betol. kulit rasa smooth je kan ? :)