ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, July 18, 2011

Contest Shawl & Aku !


Hello !
Okay, tanak banyak cakap *tulis, sebab ada keja nak buat so kena tayip lajulaju. hehe. tadi masa BW terjumpa satu contest ini :)

So, just wanna try my luck, yuk join ini contest ~ Contest Shawl & Aku
kalau nak tahu syaratsyarat contest ni rajenkan jari tu kelik kat tulisan atas ni :)


Okay, jadi mari kita tengok gambar aku dan shawl yang akan dipertaruhkan untuk contest ini. Marimari ~


Okay, aku pilih gambar ni sebab ni lah satusatunya shawl aku yang paling unik aku pernah ada -.-'' dan aku suka shawl ni sebab keunikkannya lahh :D

Harap-harap adalah chance untuk menang ye ? INSYAALLAH :)

P/S : Sorry gambar besar gajah :P


Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

yanie.yuhuu said...

dtg cek n3,..huhuhu,..tq joined..!! gudLuck darL... =)

Cik Zety said...

tenkiuuu :)

sarasudin said...

mane pic yg pki spek mate besar tuh.unik tol shawl ko nih.haha

Cik Zety said...

sara : tu bukan shawl la. tu tudung biasa, tudung bawal. huhuu, tenkiuu :)

sharifahzakiah said...

ehh mmg unik laa ^^ hik3 gudluck ! :)

Dea said...

cantekkk shawl..:)

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)