ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, July 20, 2011

# Day 1 - Your favorite song

Hi, okay this is my day 1 for the challenge. 
What is my favvy songs ? Whoaa, sangat banyak okay :O


Mostly lagu my ex-boipren - Bruno Mars. Even kitorang dah breakup aku still suka dan support lagu lagu beliau~ *aku punya music playlist pun lagu beliau kan* Antaranya : 

  • Talking to the moon
  • Grenade
  • Just the way u are
  • Long distance
  • Today my life begin
  • Lazy song dan banyak lagi laaaa juta juta lemon~
Lagi lagu lagu korea pun aku suka jugak :)
Aku ni seorang yang universal. Semua lagu aku layan. Lagu Silverstein pun aku layan weh. The Devil Wears Prada pun orait jek. Cuma aku tak suka lagu yang keja menjerit aje ! Daripada otak aku okay jadi tension pulak. 

Plus, ada orang cakap lagu ni boleh buat kita jadi tenang but bergantung kepada lagu jugak laa kan :)


dan yang paling penting ~


The conclusion is, I have no favourite songs since it always change by time and mood too :) 

Tata for now ^^






Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):