ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, July 21, 2011

# Day 2 - Your favorite movie


Holla peeps ! Haw ya duingg ?
For the 2nd day of challenge, the title was 'Your Favorite Movie'~
Aku akui aku seorang yang kaki tengok wayang, tapi sekarang da kurengg sebab . . . . adalah sebabnya~ hikk

So, movie fevret aku ? Korang nak tahu sangat ke ? Angguk lapanbelas kali dulu~ hoho, bagi kawan kawan yang rapat dekat dengan aku mang da paham sangat dengan kerenah aku, minat aku dengan genre movie yang aku minat :)

Aku paling suka movie yang serammm, aksi yang thrill sumee tu lah~ wehhee
Mesti ramai yang tak caya, girl macam aku suka tengok movie macam tu kan? Hehe, kalau pergi wayang, movie yang pertama sekali aku cari adalah cite seram atau cerita thriller~ kalau takda baru pandang cite yang lain pulok.

Antara cerita favvy aku :-

  • SAW (dari 1-7) yang paling latest apa ek ?
  • Final Destination
Banyak lagi tapi dah tak ingat sebab banyakkk sangat :)
Sabor jelah en boipren dengan aku. hehe, tapi kadang kadang ade jugak tengok cite action dengan beliau~ kadang cite cinta cinta pun ade jugakk tapi tu pilihan kedua lah.

Itu jelah fevret movie aku. Apepun aku still lagi girl yang lemah lembut lagi bersopan santun even aku suka tengok movie macam yang diatas.

Salam jumpa lagi :)

Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

H.J said...

saw 7 la yang latest..hehe

Cik Zety said...

yeke ? hee, bila nak kua saw 8 pulak ek ? :P

syrupmasin said...

haha..aku gile seriau doe tgk saw :D

Cik Zety said...

hehhee, best owww~ ketagih nk tgk saw 8 lak :P

Engku Sofea said...

cite seram di atas cite yang paling sofea takan tengok. cte action first !hehehe

Marya Hana said...

ohh disebabkan i belaja filem, semua genre kena biasekan..

final destination tu buat i saket jantong .. (T.T)

Cik Zety said...

Sofia : weee, cte action pun kite suke jugak tp 2nd choice laa :D

Marya Hana : hehe, best lah awak leh belakon dlm genre tu terus :P