ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, July 24, 2011

# Day 5 - What makes you different from everyone else ?

Hi semua.
Okay, day 5 - What makes me different from everyone else ?

Aku akan ringkaskan so then lebih mudah untuk difahami :) 

  • Aku seorang yang sensitif tapi tak selalu tunjukkan sisi itu.
  • Walau macam mana badmudd pun aku, Im not showing it to others. Those who close to me know this better.
  • Aku seorang yang terbuka dalam apapun tapi ikut batasan laaa.
  • Aku tak suka diperintah. Ask me gently boleh kan kalau nak suruh buat sumting ?
  • Aku seorang yang suka memasak sorang sorang kat dapur. Kalau ramai ramai dekat dapur, rasa nak masak tu akan pudar dengan perlahan lahan :D
  • Aku suka tidur gelap gelap. Dan sangat mudah terjaga even kalau korang bukak lampu sekalipun. Tutup kipas pun aku akan terjaga.
  • Aku sangat addicted dengan makanan pedas. Sampai mak aku marah :(
  • Aku tak suka berborak dalam kereta. Makan pun tak suka. Kalau boleh dengar lagu je ataupun tidur ~
  • Kalau takda duit, aku takda mud nak keluar atau pergi shopping.
  • Aku suka tengok wayangg sangat sangat ~
  • Aku penakut bawak kereta walaupun aku dah ada lesen full.
Perbezaan antara aku dengan orang lain ?
  • Aku anak Encik Mohd Twa Bin Mohd Daud dan Marlizah Mohamad.
  • Aku tinggal dekat No **, Jalan **, Taman tuuutt ~ Selangor.
  • Pipi aku tembam. Dan aku comel. 
Okay tu je kot. HAHA :D


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):