ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, July 22, 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST


Semenjak dua tiga empat menjak ni, eksaited beno join contest, so kali ni nak join lagi. Walaupun tak pernah menang, apa salahnya mencuba kan ? :)

Contest kali ni adalah contest IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

Ni haa banner untuk contest ni 


Beliau la yang menganjurkan contest ni, Cik IDA. Kalau korang
nak tengok apa hadiah hadiahnya, klik je kat link atas tu :)


Ni adalah gambar hitam putih yang aku rasa paling cun kot~ cewahh :P
Keyakinan tu mesti mau ada, ye tak ?
Insyaallah, kalau ada rezeki tak kemana lah.

Lastly, gudluck to all contestants ! 



Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

cik Ida said...

Thanks for join dear.. really appreciate it!!.. 

ida Firdausi punya belog

sharifahzakiah said...

hehe msuk jgk eh. gudluck dear :)

Luz Claritta said...

chumel.. :) good luck..

http://ceritapenabiru.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html