ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, July 26, 2011

Kenapa tak update belog ?


Hai semuaaa ! 
Okay selama 2 hari lebih aku tak update apa-apaa ~ Semua sebab aku pulang ke kampung menanam jagung. huhu

Lagi lagi sebab opah dah simpan durian untuk cucu kesayangan dia, si Nuyin tuh. Dia kan suka makan durian sampai tidur pun berdengkur okay -.-'' sebab ruang pernafasan beliau tersekat disebabkan oleh molekul molekul durian yang telah dibebaskan di dalam badan. *Apakah ?*

Aku balik kampung Jumaat lepas so arini baru balik. Sampai sampai rumah terus capai cik lappy kesayangan dan bukak belog. Sedih sebab dah lama tak update. Mesti ramai pembaca aku dah larik kan ? *sengal jeee HAHA*

Haihh, kehidupan kembali kepada asal. Tengahari kena masak. Petang malam onlinee je manjang. hihii. Lepastu aku punya challenge tu pon dah terabai. Kena catch up balikk la nampaknya. Ada yang sudi baca belog aku ni ke ? :O


Apepunnn, terima kasih kepada yang sudi follow :D

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):