ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, July 6, 2011

Korea :3

Haha, orang cakap hari Rabu adalah hari tanpa PERKATAAN. Tapi, tapi aku tetap nak update jugak dengan patahpatah perkataan :) Okay harini nak cakap pasal drama KOREA ~


Sekarang ni kan tengah panas pasal drama terbaru yang still airing dan belum lepas lagi kat stesen tv kat Malaysia nih tapi kat Youtube dah ada dah tapi *tapi lagi -.-* kena pandai cari sebab banyak episod yang kena block -.-'' 


Hoho, jadi kat sini aku dengan bangga nak cakap aku tengah donlod cite ni dengan penuh sifat kesabaran :) Adoi, aku ni dok cakap drama korea tapi tak jugak bagitau ape tajuk nye kan ? HAHA, maap lah. Drama ni bertajuk "LIE TO ME" dengan "CITY HUNTER", korang dah tengok ke belum ? ke aku yang baru terhegeh-hegeh nak donlod ~


LIE TO ME



Okay, drama ni ada 16 episod kesemuanya. Mula bersiaran kat Korea dari 9 May hingga 28 Jun 2011. Still baru lagi okay ! Kat Malaysia pun tak release lagi nih. hehe. Heroin dia pernah berlakon dalam cerita Princess Hour, kalau sapa yang pernah tengok cerita tu kenal la kan ? :)

Next ~

CITY HUNTER

Okay, kalau sesiapa yang pernah tengok Boys Over Flower mesti kenal sapa lelaki kacak ni kan ? Huhu, my 2nd BF. Omoo~ ^^
Drama ini diadaptasikan daripada komik City Hunter dan pelakon utama drama ini dah  tentulah lelaki kacak kat atas ni LEE MIN HO ! 


Adoi, kenapa kacak sangat ini ! Melting ~ haha, sebab beliau pelakon utama dalam cite ni aku sanggup donlod cite ni walau lembab macam mana pun :)
Dan lagi, cite ni merupakan cite aksi, so dalam ni Min Ho akan nampak serius dan gagah gitu~ cite ni baru je bersiaran kat Korea dan belum habis lagi so kena tunggu sampai abes dulu baru leh donlod full punya :)

Apaapa pun, aku memang sangat addicted dengan korean muvie o drama okay. rasa macam tenang je dapat tengok cite korea, pastu berangan sorang sorang dalam bilik. Nak update ini je. Okbai ~



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):