ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, July 22, 2011

Milo Ais.


Minum milo anda jadi sihat dan kuat ! *tibatiba
Dan tiba tiba juga rasa ketagih nak minum ini tiap tiap hari.

Ada kesan negatif tak kalau minum hari hari dalam
 keadaan yang sejuk yang melegakan anak tekak anda ?

Okay, nak paksa mama belikan atau suruh 
abah bawak berdozen dozen lagi macam hari tuu.

Lapar. Nak makan jap. #Okbai.


# Ada sesiapa tahu macam mana kita nak tahu siapa yang selalu komen belog kita takk ? SILA BANTU :)

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

CikHaniBhulat said...

Milo..sedap kan..tapi yg dlm kotak tu hani xsuka..kurang kaw..kalo nak period mesti nak minum milo ais..pelik2 je =)

azalia hjsalleh said...

milo sdp tp mahal ;(