ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, July 23, 2011

Model cilik :D


Selamat malam blogger tegar yang segar bugar.
Malam ni cuma nak memaparkan aksi aksi gonjeng si bongsu aku yang nan hadooo~ haha, adoii, letih nak melayannyaa. Kalau siapa yang pernah jumpa dengan beliau, memang tahu la kerenahnyaa~

Lagi pulak, aku memang suka melakukan eksperimen ke atas beliau sebab beliau suka rela :D Lagi lagi cita cita beliau memang nak jadi model. Bukan sebarang model okay tapi model seksi yang pakai skirt singkatsingkat. Ohmakkauu~ Sabar jelaaa -.-''

Korang layan jela gambar kat bawah ni. Agak agak kalau beliau dah besar, beliau tahu tak gambar censored beliau tersebar ? :O

Okay, ni lah mak datin nak pergi dinner tapi lupa baju 
tak amek lagi kat butik -.-''
Maafkan kakakmu ini ~ huhuu

Dia dah mulaaa dah. Duk posing macam Ratu Cantik Dunia -.-''
Oh men, jatuhlaa saham aku ~

Terserlahlah gigi beliau yang asik makan gula gula, lolipop tak kira 
masa lagi lagi masa kenduri orang kawen memang mewah kau ~

Ni aku tak ajar buat mata besar besar bulat bulat, mulut comel comel.
Aku tak ajar okay ~ lallalala

Ni pun aku tak ajar jugak~
Buat macam mulut itik nak patuk orang -.-''

Hahaha, korang bayangkan laa, kalau hari hari die duk cakap kat aku, 

"Kakak, cantik tak uyin pakai baju ni, seksi tau, 
nampak peha, nampak ketiak macam MARIMAR"

Agak agak apa respon korang ? Haih, ni baru umor 4 taun, kalau umor 24 buat pangai cenggini memang kaki la jawabnyaa. Haha. Esok beliau ada sukan kat tadika beliau, so nantikan entri tadika nanti okay ? TATA.

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):