ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, July 21, 2011

We gonna have some fun !



Salam semua.
Entri kali ni cuma nak cakap pasal plan for this end of July. Harapharap semuanya akan berjalan dengan lancar :)



Yeah, this is it. Aku dengan some group of members dah plan nak pegi mandi manda dekat Bukit Merah Lake Town resort ni :) We all dapat tiket free so tinggal nak pegi sajaaaa. Hehe, yang paling bestnya sebab dapat pegi bersama yang tersayang :D Happy gilak ! Tapi happy pun takdalah over sangat sebab yelah, ramadhan pun just around the corner je kan. Kena beringat jugak tak boleh seronok sangat. Macam mymum cakap, "Jangan gaje sangat". Err, gaje tu ape ek ? heee~ Kitorang satu family je paham. 

So, 30 July 2011 we will come to youu Taipingg ! Wait for us :)


Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

cik aiLebiu said...

bestnya pegi holiday...nmpk cantek pla tmpt tu...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bestnyaaa...

CIK JATT said...

enjoy yourself ok:)

by the way, sis follow ur blog..

syrupmasin said...

gaje bahase ape??

Cik Zety said...

cik ailebiu : gah dekat gambar je kot :P

fifiey : hee, cant wait :)

cik jatt : tenkiu sudi follow :)

syrup masin : gaje tu bahase apetah, tp maksud die lebih kurang menggedik laa :)