ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, August 15, 2011

Attention ~

Kepada semua yang join GiveAway | Saya Suka Doodle by Belog Cik Zety korang boleh check nama korang dekat sidebar belah kiri belog ni ye. Kalau ada sesiapa yang dah join tapi namanya takda sila bagitahu dan lagi, ada yang dah join tapi tak drop link dekat komen. Nanti aku taktahuu korang dah join siapa yang susahhh, korang jugak yang susah kan ? Hee, so check betul betul ye ? Kepada yang nak doodle free tu haa ni lah masanya :)


Kepada yang tanak join segmen tapi nak doodle free tak dapek la den nak nolongnyaa. Huu, tunggu time mood tengah baik hati ada laa kot :P Tapi ada yang cakap tak tahu nak buat slogan so tak join. Tu bukan slogan adik adik, kakak kakak, tu cuma ayat yang korang perlu letak dekat entri korang.


Contoh macam : Saya suka doodle Belog Cik Zety kerana doodle tu COMEL !


Nak tulis satu ayat macam ni pun takpe. Asalkan ada ayat tu. So, macam mana ? Paham da ? Kepada yang baru first time nak join, tak pandai nak join, korang ikut je contoh macam kat sidebar tu. Okay ? Selamat menjoin-kan diri anda :D


Bubaaiii ~
Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):