ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 11, 2011

Bila dah bosan, tukar jelah. Kan ?

Hello girls. Girls je ke? Boys tade ? hihi, hi boys :)

Malam ni saje je buat tajuk mengundang. Bajet lebih -.-'' Sebenarnya nak cakap pasal belog ni ha. Dah bosan pulak aku tengok layout putih bersih suci dan murni ni. Nak jugak tengok ada kaler kaler. Tengok belog orang lain, comel lote je, warna warni lagi tuh. Siap ada gambar/kartun gerak gerak lagi. 

Tapi sekarang dah up sikit, semua orang ber-doodle. hihi. Termasuklah aku. Tapi tak kesahlaa sebab ber-doodling tu best :D *Macam dah lari tajuk je*

So, bila dah bosan, tukar jelah. Kan ? Korang pun mesti suka benda baru. New thing, new look. Aku nak try buat layout sendiri. Template sendiri. Tapi kalau burok jangan ejek ye. So, give me some time to try it. Wish me luck.

Till then. Buhbaii~ Thanks for those yang sudi follow belog ini.

Courtesy from Google.


Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

asamasin said...

huhu..tp bukan sume bnda bley tukar gituh jer... -.-""

feza said...

usaha tangga kejayaan. nak tgk juga template cik zety buat.

Cik Zety said...

fezaa, xjadi punn. :( @feza