ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, August 20, 2011

Contest Candid Photo By Blog Ohh Byha

Taraa~

Assalamualaikum earthlings :)


Dah lama tak update. Hihii, semua bersebab okay ? So, entri kali ni nak bagitau yang aku telah ditag oleh Ain SSB untuk join satu kontes ni. Nak tawu kontes ape ? Scroll down pleaseee ~




Curik seketul seketul dari blog Cik Byha. Jangan maraa naa :P

Haa, amacam ? Dah paham ? Huhu, kalau nak join klik je kat 'Contest Candid Photo' tu. Boleh dapat hadiah lens tahuuu ? Best kan :)

Tapi aku kena tag 3 orang untuk join so mereka yang bertuah adalah :

- Mira Syira :)
- Syarifah Zakiah
- Acik Teyha

Join jangan tak join :) DONE. #Okbai ~


Like dan komen lah kalau suka :)

9 orang dah komen. Awak taknak ? :):

acik teyha said...

thanks cik zety tag teyha...

♥ MRS ZACKS ♥ said...

dear, thnks tag :) mmg btul2 cndid gmbr tu. cntik :)


emm z xdek laa gmbo yg cndid. huk3
kalau ade pun, huduhhh ! huhu

Etong said...

comel..hehehee super spontan! goodluck k :)

Ain SSB said...

Lawa gambar Cik Zety~ Good luck k! :)

mira syira said...

wahhh..lawanye gambar kau.....

haha.. segan nak masuk

Cik Zety said...

gambar ni pun huduh cik z uii~ da mcam hape dah gelak macam tu . hoho :P @♥ MRS ZACKS ♥

Cik Zety said...

tenkiuu dear etong :) @Etong

Cik Zety said...

tenkiuu jugak ain sebab tag :) @Ain SSB

Cik Zety said...

tenkiuu jugak ain sebab tag :) @Ain SSB