ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 25, 2011

Doodle couple untuk Cik Ana :)


Salam,

Harini nak update simple je sebab entri kalini cuma nak bagi Cik Ana doodle seperti yang dijanjikan :) 

Yelah, beliau kan pemenang pertama giveaway haritu so kat bawah ni hadiahnya. Ini untuk Cik Anamizu sahaja ye, Cik Ana lain tak dapek la den nak nolongnyaa. Hihihi~

Harap Cik Ana suka :)


Doodle couple dengan aksesori dan jugak quote :)

Saya tak letak 'watermark' sebab doodle ni dah pun jadi hakmilik Cik Ana tapi still saya ada letak nama belog sebagai hakcipta. Takpe kan Cik Ana ? :)

Doodle untuk pemenang yang lain akan menyusul, just wait :D




Like dan komen lah kalau suka :)

15 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

comel jeee....nnt kita doodle trade..dh siap bg th ye..awok dh amik doodle freeee??heee

cik Dil said...

sweettt laa..

Cik Zety said...

Okay2 tapi saya kena siapkan doodle untuk pemenang dulu. Nnt dah siap sy bagitau :) Lum lagi. hee@merahitujambu

Alieff said...

eh, lawa la! sangat suka! kemas... keep up ur good work! :)

Cik Zety said...

TQ Cik Dil @cik Dil

merahitujambu said...

cantik pulak tgok doodle couple ni

Cik Zety said...

tenkiuu alieff :) @Alieff

Cik Zety said...

Tadi comel ni cantik pulak, tQ banyak 2 :) @merahitujambu

~Tieha~ said...

cute miut laa doodle ni

anamizu said...

wahhhhhhh!!! cik zety comelnye!!!
aaaaaaaaaa terharu nih!
terime kaseh byk2 sesangat kat cik zety tau sebab buat segmen GA dudel & alhmdulillah rezeki cik ana dpt dudel comel gila dr cik zety nih..
TERIME KASEH sangat2 tau..
moge2 rezeki cik zety bertambah lagi :) cayanggg cik zety! ;)

Marya Hana said...

aaaaaaaaa comelnya doodle ni !:)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

thumbs up zety ! u kalau buat doodle mmg comey lotey lah :)

Cik Zety said...

hee, nseb bek Cik Ana sukaa :D cyg kite ? awhh~ lagi terharuuu. hee tenkiuu sebab suka :) @anamizu

Cik Zety said...

Thanks Marya :)@Marya Hana

Cik Zety said...

hehe, ade ade jelah z ni :P @♥ MRS ZACKS ♥