ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, August 5, 2011

# Doodle Trade 1 | Untuk Cik Dil :)

Hi semua kawan kawan bloggers :)
Okay, hari ni aku banyak update kan ? hihi, kadang kadang dalam sehari aku boleh update dalam 2-3 entri tapi bukan entri kosong laa tau. Kalau agak macam bosan tu baca lah entri yang lama lama :P

Kalau ada masa, banyak la benda yang aku repekkan dalam belog ni tapi kalau tak ada masa pulak, belog ni takkan berusik dalam beberapa hari. Tapi takpelah, tak paksa korang baca pun :)

Okay, kali ni nak bagitau kat Cik Dil pemilik belog Kerana Manisnya Epal, yang aku dah pun siapkan doodle untuk beliau. Kitorang panggil 'Doodle Trade'. Means, kalau korang nak someone buatkan doodle untuk korang, korang pun kenalah buat doodle untuk dorang jugak. Kalau taktahuu, sila belajar :D

Hoho, kepada Cik Dil, mahapkan saya kalau doodle saya ni tak cantek macam yang awak salu buat. wuu, saya buat doodle just for fun je, harap harap Cik Dil kite sukaa ye ? 

Ni diaaa

Huhu, ni doodle ke ? Arhh, tak kiraa, bantai jek. Hohoo, mintak maaf Cik Dil, saya tiruu gambar Cik Dil yang kat tepi tuu. Okay, itu je kali ni. Kalau ada doodle trade lagi aku update lain ye ? Btw, this is my first doodle trade :D

Buibuiii :)

Like dan komen lah kalau suka :)

9 orang dah komen. Awak taknak ? :):

cik Dil said...

awaaakkkk..comelnyaaaa..dil sukaaa sgt2..^^^thankkss tau yunk..


nnti dah siap, dil gtau yer..^^

Cik Zety said...

seb baik cik dil suke :) samesame :)@cik Dil

Cik Domo said...

shomelnya..
pandai awak buat..

Cik Zety said...

time kasih cik domo :) @Cik Domo

Alya Esprézzo said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaa..hahaha nak jugak :D

mr & mrs ash said...

comel cgt doodle 2....suke.....
=)
mRs dh follow cni...boley follow blik x???
thankssss
^_^

cunndaa said...

cumel sangat2..sebijik ngn cik dill...

Cik Zety said...

nak jugak ? jum doodle trade jum :) @Alya Esprézzo

Cik Zety said...

hihi, maasehh cuundaa :) @cunndaa