ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, August 6, 2011

# Doodle Trade 2 | Untuk Doodleliciouss :)

Afternoon u all :)
Tiba tiba tadi masa tengah godek godek belog, tengok ada komen dari Doodleliciouss. Wee, beliau ajak doodle trade. So, aku dengan besar hati pun nak jugak la doodle trade dengan beliau sebab doodle beliau sangat COMEL ! Orang korea cakap kawaiii ~ Haha. 

Terus bukak apa yang patut dan create satu doodle cumil untuk Doodleliciouss. Mungkin doodle yang aku buat ni tak secomel doodle beliau tapi aku harap beliau suka la hendaknya :)

Hee, sorry kalau tak menepati citarasa awak ye Doodleliciouss tapi saya tak kira, saya nak bagi jugak doodle ni kat awak :D

Mempersembahkan. . .  
Doodle dari Cik Zety untuk Doodleliciouss :)

Okay, first time buat doodle free hair sebab tengok macam comel je pastu sesuai dengan doodle yang Doodleliciouss selalu buat kot ? :P Doodle yang aku buat kadangkala berbeza mengikut imaginasi :) 

Lastly, petang ni nak balik rumah opah dekat Damansara Damai, so Isnin baru online balik kot ? :) Till then, buibuii semua. Love yaa.


*Kalau nak doodle trade sila bagitahuu ye ? :)

Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

DoodleLicious said...

awwww..suker suker suker

sangat suker tau

thanks ya ^__^

CC dah ambik ni

Cik Zety said...

hehe, same same, amek lah :)
@DoodleLicious

cik heroin said...

nak jugak.......... -.-

Cik Zety said...

jum jum doodle trade :) @cik heroin

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

kak zety :) jommm kita art trade ^^
wheee :)

Cik Zety said...

jum jum :) @♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥