ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, August 7, 2011

# Doodle Trade 3 | Dari Cik Dil :)

Hai semuaa !
Okay, ekceli, aku baru balik dari Damansara Damai. Balik balik terus pengsan sebab semalam tak dapat tidur dengan nyenyak :(


Pengsan = tidur ye kawan kawan :)


So, lepas sedar je dari pengsan terus bukak lappy dan bukak ape yang patut. Tiba tiba tengok ada entri dari Cik Dil cakap doodle aku dah siap ! YAY ~


Terus cepat cepat bukak, dan save image tu. Itu aku sorangg punya okay ? hihi~ Kalau korang nak sila lah doodle trade dengan beliau :)



Okay, sila jeles. hehe. Comel gilaa polka dot tu. I likeee it >.<

Huhu, ada lagi satu doodle trade nak tunggu dari Doodleliciouss. Takpe takpe, sebab beliau pun sibuk so just wait je lahh :) Nak update pasal sumting tapi ada problem nak donlod gambar pulak terus ilang mud -.-

Arini nak masak apa ye ? Ada idea ? :) Till then, jumpa lagi next entri ~



Like dan komen lah kalau suka :)

9 orang dah komen. Awak taknak ? :):

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

omeiii doodle dari kak dil :)
wheee :D
kak zety una dah siapkan doodle kak zety ^^

http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/2011/08/art-trade-doodles.html

Marya Hana said...

comel and bergaya doodle yg zety dapat...

:)

Cik Zety said...

adoii ~ cepatnyaa hik. tenkiuu sygs :) @♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥

Cik Zety said...

wee, suke sukee :D @Marya Hana

H.J said...

kasi sini la dudel tu..kita share 2..haha

AnaAnis.MUsliMah said...

comeiiinyaa..nak trade jugak..^^, comel..

Cik Zety said...

boleh je. tade hal ~@H.J

Cik Zety said...

jum jum :)@AnaAnis.MUsliMah

AnaAnis.MUsliMah said...

Yeay!! ^^..nanti sya siap sya roger k..