ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, August 7, 2011

# Doodle Trade 4 | Untuk Budak Kemetot :)

Selamat Petang :)

Huihuii~nak cerita sikit ni. Another doodle trade for today. huwaaa. penat tapi BEST ! hihi :) So, kali ni pulak dari Budak Kemetot yang comel sungguh belog beliau. Jeles jeles~ hihii :P

Kali ni tetiba terajin pulak nak bagi 2 doodle trade. Wahh, untung kau dik :D Haha, takpe takpe, sebab aku rajin harini so rezeki beliau laaa :) Tapi taktau laa adik Una suka ke tak sebab akak punya doodle tak comel mana pun. Biasa sajaa sebab buat pun suka suka je.

Wee, harap adik Una suka lah ye ? Sebab penat akak buat ni, acehh~ Hahaa, takdelahh gurau je. Akak tengok adik Una ni suka dengan kaler pink eh ? Samalah kita, hehe, so akak buatkan lah doodle yang pakai baju wane pink.

Yang kat atas tu pulak doodle jugak ke ? Tak kisah laa, yang penting akak buat ikhlas untuk adik :) Tapi sorry laa sebab curik curik amek gambar adik Una. 

Till then, selamat berbuka semuaa :D

Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

wahhhhhh ! seronok nyaaaaaa !
suka gilerrr !
thanks akakk !
una dapat dua lagi tuhh !
love you lahh kakk ^^

sharifahzakiah said...

jom kte brdoodle jugak dear :D

Cik Zety said...

huhuu, happy sebab una sukaa :D yay~ @♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥

Cik Zety said...

jum jum :D @sharifahzakiah

syAzAnA said...

waahh, cantiknyaaaaa.

Cik Zety said...

tenkiuu :D @syAzAnA

Miss Pelangy ♥ said...

Akak buad tempahan doodle ke ?
nak laa :'(
wany tak rety lukis doodle .
ngeee

-reply d shoutmix wany k