ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, August 8, 2011

# Doodle Trade 6 | Untuk AnaAnis.Muslimah :)

Malam semua.


Pinggang dah longgar. Tengkuk dah patah. Tapi masih gigih lagi untuk buat doodle. Rasa bertanggungjawab pulak untuk buat doodle trade bagi mereka mereka yang dah deal.


Okay, tadi aku sempat siapkan doodle trade untuk AnaAnis.Muslimah :)
So, saya tunggu doodle dari awak pulak ye ? Huhuu~



Terima lahh doodle daripada saya yang tak seberapa ni :) Harap kamu suka lah ye. Saya tambah topeng masquerade untuk awak sebab awak kan budak bertopeng. Dan lagi, first time buat doodle pakai spek. Khas untuk awak AnaAnis.Muslimah ikhlas dari Cik Zety :)

Siapa siapa nak doodle trade sila bagitahu, plus siapa yang tak pandai buat doodle jum join giveaway saya. Kalau nak join sila bagitahuu jugak. Takpun komenn aje :)


*Tak sabar tunggu doodle dari Doodleliciouss :)




Like dan komen lah kalau suka :)

8 orang dah komen. Awak taknak ? :):

H.J said...

nak dudel gak..haha

Asmalina Ramlee said...

nak dudel gak leh ??

Cik Zety said...

jum join GA saya jum :) @Asmalina Ramlee

Asmalina Ramlee said...

cumne nk join dear ??

Asmalina Ramlee said...

cumne nk join dear?

Cik Zety said...

sini http://belogcikzety.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html@Asmalina Ramlee

AnaAnis.MUsliMah said...

Waaaaa!!!! happy..^^, tunggu2x yaa..ntn sya siap sya roger..ada topeng lagi..Suka suki..hehe, TQ2x manyak2x..spek mahal tuu, kdai ta juaii..tq ya cik zety..

merahitujambu said...

sy pon buat doole jugak..doodle awok comel..menarik