ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 25, 2011

Doodle Untuk Cik Ain SSB :)


Selamat malam si cantik dan si kacak :)

Sebelum aku melelapkan mata ni, izinkan aku update entri terakhir untuk hari Khamis ni. Yelah, dah nama pun hadiah mana boleh tangguh tangguh kan :)

Doodle kat bawah ini adalah untuk pemenang tempat kedua giveaway hari tu iaitu Cik Ain SSB :) Beliau ni duduk kat England ye adik adik so kalau nak bagi hadiah yang kena pos tu tak tahu la macam mana gamaknya. Nasib baik aku punya hadiah takpayah pos :P

Doodle Cik Ain pegang duit raya. teehee~

Cik Ain cakap beliau nak doodle dengan quote tulis selamat hari raya so here goes the doodle :)

Maaf Cik Ain kalau doodle saya ni tak menepati citarasa awak, kalau tak cantik boleh claim lain eh ? Haha :D

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada awak ye Ain :)

Like dan komen lah kalau suka :)

8 orang dah komen. Awak taknak ? :):

anamizu said...

wahh comel3!!
siap pegang angpau raya lagi..hehe

~Tieha~ said...

nak duit raya tu leh?>>

Amirah Suhana said...

Congratsssss Ain ! :) haha comelll

Ain SSB said...

Ohmyy! Comelnyeee! huhu ain pon serba salah nak join kalau hadiah yang berpos, selalu mesti ask dulu kalau layak join or tak! huhu.

Anywayy, I love it la Cik Zety! Terima kasih banyak2 ye! hehe. & Selamat Hari Raya Aidilfitri to you too hun! :)

P.S Nak use it as my banner soon! :D

Cik Zety said...

hoho, nak beraya la katekan :P @anamizu

Cik Zety said...

mintak dekat Cik Ain :) @~Tieha~

Cik Zety said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri too :) @Ain SSB

merahitujambu said...

comelnyaaa