ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, August 21, 2011

Doodles Versi Kad Raya :D

Hip hip hoorayy ~


Tadi kan masa tengah berjimba dengan adik kecik paling nakal tiba tiba dapat satu idea. *wink wink* 


Untuk pemenang GiveAway | Saya Suka Doodle by Belog Cik Zety mungkin akan dapat hadiah doodles versi kad raya. Amacam, korang setuju tak ? Hihi, tapi kalau taknak pun its okay, terpulang kat korang. Nanti boleh deal balik dengan aku. Tapi yang menang jelaaa eh? :D


Nanti boleh laa bergaya dengan kad raya yang ada doodles korang sendiri. Tak ke best tuu :P


Okaylaa, nak masak untuk berbuka. Jumpa lagi nanti :) 
Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):