ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, August 7, 2011

Doodling :)

Hello darlings, salam ramadhan.


First of all, thankyou kepada semua yang sudi follow belog Cik Zety ni. Dan tak lupa jugak yang sudi 'like' my belog fanpage dekat FB. Alhamdulillah :)


Haa, doodling ? Apa kaitan tajuk entri kali ni ? hihi ~
Kalau korang perasan, kebelakangan ni aku salu buat doodle trade. Tibe tibe terjebak pulak eh ? hohoo. Well, saje saje je try buat isi masa lapang plus tengok macam best je buat doodle ni. Comel pulak tuhh. Tapi doodle aku biasa jelaa, tak comel mana pun. Yang penting dapat buat doodle sendiri :)

Tapi kan, bila tengok balik, comel jugak aku punya doodle ni. Muahahhaa. Siapa yang meluat sila buat reaksi di atas. hehe. Takpelah, takda orang nak puji, diri sendiri lah kena puji :D Boleh menaikkan keyakinan tinggi okay ~

Dan lagi, aku belum terpikir pulak lagi nak buat bisnes jual jual doodle ni. Setakat doodle trade tu okay lah lagi sebab kita dapat doodle jugak. *bape banyak lagi daa*

So, kalau ada sesiapa yang nak doodle trade tu, silakan :) Tapi makesure kena bagi doodle jugak laa. Takkan kite je nak buat untuk awak :3 hee~

Sapa sapa yang dah doodle trade dengan kite, nanti lau dah siap bagitau kite cepat cepat tau sebab kite tak sabar nak tengok doodle awak awak sume. Terima kasih laa sebab sudi doodle trade dengan kite. Muahh muahh, kite bagi flying kishh ni. huhu.

Till then. buhbyeee :)

*Da kenapa ber-kite awak ni. Geli matt~

Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Asya Zain said...

alaaaaaaaaaaaaa...comeynye doodle die..suke..tapi kite xpandai buat doodle..xdapat la nak trade ape2...sobssss

Cik Zety said...

huhu, xpe, maybe next time nanti saya bg doodle free ke ? :D

apik's said...

nak blaja bt jgk lah!! mcm best! weee

Etong said...

comeeel :)

sharifahzakiah said...

kite buat doodle untuk awak. cptlaa tgk blog kte :D kih3


jgn pgsan tau :P