ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, August 24, 2011

Follower ke 300 :)



Salam :)

Malam ni aku nak ucapkan terima kasih kepada follower yang ke 300 Belog Cik Zety ni :)

Iaitu ~



Kat atas ni adalah header belog Fifi Farhana ni. Minat ladybird kot, tapi ladybird memang comel pun :) Nice belog dan temanya merah itam.

Kalau korang nak terjah belog beliau, klik je kat header atas tu :)


Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

aimi adilah said...

thniah2 dh 300 follower dye :)

Ain SSB said...

Tahniah! Btw, Ain tag Cik Zety untuk join contest ni:

http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/08/photo-editing-contest-by-eien-razak.html :)

merahitujambu said...

wah..nk g terjah jap..salam syawal

nk doodle free?? jom laa

anamizu said...

wahhh tahniah zety dah 3++ :)

Cik Zety said...

tenkiuu aimi :) @aimi adilah

Cik Zety said...

salam syawal jugak :) doodel free ? sape tanak hee~@merahitujambu

Cik Zety said...

yay~alhamdulillah dah 300 :)@anamizu