ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, August 27, 2011

Foto Keluarga :)


My family portrait :)

Ini baju raya tahun lepas. Dalam keluarga aku, WAJIB baju raya warna sedondon satu family. Kalau nak sedondon dengan gf ke bf ke beli lain lagi sepasang :P Tapi tiap tiap tahun aku akan sedondon dengan family dan juga encik bf. Tahun ni family decide nak kaler silver. Dan encik bf pulak dengan baik hati belikan sepasang lagi sebab nak sedondon punya pasal walaupun taktahu lagi dapat beraya bersama ke tak. Heee, so nantikan gambar raya yang terbaru nanti ye. Dan yang pasti there must be another family portrait :)

Cuba teka aku anak ke berapa ? :)



*Gambar kat atas ni aku tangkap dari dalam frame sebab tu nampak ada bayang bayang :P




Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Marya Hana said...

u anak ke 2..? :)
laju je i teka.

Cik Zety said...

huhuhu, u ni pandai laaa. mst salu men teka2 nih :P @Marya Hana

Gadis Misteri said...

eh.. nk sama dgn family kitorang laa.. tahun lepas sedondon kaler coklat.

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hehe semestinya anak ke 2 :) wahhh cntik laa sdondon. z x pnh sdondon pun sbb fmly rmi sgt. hehe

cntik laa nti kaler silver ! :)

Ain SSB said...

Sebelum tengok komen yg atas skali ain dah teka no.2! hehe. Comel la baju raya sedondon! Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir & batin Cik Zety! :)